top of page
50% מהמזון האבוד בישראל ראויים למאכל!
בזבוז מזון הוא בעיה עולמית הגורמת לנזקים חברתיים, כלכליים וסביבתיים הפוגעים בכולנו. בישראל מושלכים מדי שנה כ־2.5 מיליוני טונות של מזון - לפחות מחצית מהכמות ראויה למאכל.
המעבדה לצמצום בזבוז מזון (צִמְבּוּז) פועלת לשיתוף פעולה בין כלל בעלי העניין הרלוונטיים, כדי להוביל לשינוי מערכתי ומשמעותי בנושא.
הפתרונות בקצות האצבעות
לפניות בנוגע לשבוע הצמבו"ז כיתבו לנו: fwd@thenaturalstep.co.il
bottom of page